ANKARA / SİNCAN - Sincan Akşemsettin İlkokulu

May

Okul Dergimizin 2 Sayısı Çıktı.

May

Okulumuz 3/B sınıfı e-twinning Sıfır Atık Mutfağımda projesini yürüterek ‘’Gıdalar Çöp Olmasın Bütçen Bozulmasın ‘’ sloganı doğrultusunda takımlar halinde  çeşitli etkinlikler düzenleyip, okul sergisi gerçekleştirdiler.3/B Sınıf öğretmenimiz Şenay GÖKER’e çalışması için çok teşekkür ederiz.

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel 3 Sayısı yayınlanmıştır.

Ara

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Eyl

Vatan müdafaası için canını hiç düşünmeden siper eden tüm gazilerimizin Gaziler Günü'nü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Eyl

Öğrencilerimizin; akademik, kültürel vb. gelişiminde, okul-aile işbirliğinin etkisi kaçınılmaz olduğundan öğretmen-veli görüşmelerine büyük önem vermekteyiz. Bu görüşmelerin daha verimli ve etkili gerçekleşmesi amacıyla öğretmenlerimizle aşağıda belirtilen gün ve saatlerde bireysel görüşme yapabilirsiniz.

Öğretmen - Veli görüşme gün ve saatlerini öğrenmek için tıklayınız

Eyl

İlköğretim haftamızı coşku ile kutladık. Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Eyl

1.Sınıflarımız uyum haftası etkinlerine heyecanla başladılar…

Ağu

Başta Devletimizin Banisi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk Olmak Üzere İstiklal Mücadelemizin Nice Sayısız Kahramanlarını, Ülkemizin Ve Milletimizin Bölünmez Bütünlüğü İçin Canlarını Seve Seve Feda Eden Aziz Şehitlerimizi Rahmetle, Kahraman Gazilerimizi Minnet Ve Şükranla Yad Ediyor, 30 Ağustos Zafer Bayramınızı Kutluyoruz.

Ağu